Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag tog det stopp

han sökte efter bekräftelsen
men föll för frestelsen
som visade vägen mot fullkomlighet
En resa mot död
med droger som bjöd
på ett liv i brist på värdighet.
Han snorta kokainet
vaskade vinet
behandlade folk som luft
Att tro man har vingar
då man med stålarna svingar
var faktiskt allt annat än tufft.
En dag tog det stopp
hjärtat gjorde ett hopp
och tvingade honom att falla.
Han borde ha dött
legat där och förblött
Det hade vart bäst för alla.






Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-08-21 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover