Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om drömmen om att dö ifred


Enda vägen hem



när elden blev hungrigare än mig
förstod jag grejen, kylan domnade

tankarna blev drömmar



När sista glöden slocknade hade
jag redan somnat in, mätt på livet
nånstans i skogen med frost i knät







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-08-21 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP