Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängt barn

Minnet av den märkliga väggen i det lilla rummet är tydligt
Prickar, hål och vit gips.

Jag hör dova ljud av samtal från köket,
men jag måste vara tyst.
Jag ska sitta här,
bland alla ytterjackor och skor.

Det luktar minnen från förr och det luktar tråkigt.
Jag känner smaken av salt och vänder tillbaka uppmärksamheten
till den märkliga väggen.

Kan jag få lämna snart?

Dörren är ju faktiskt öppen,
men jag hamnar tillbaka här gång på gång

Omgiven av samtal och hål.




Fri vers av Neaskriver
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-22 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver