Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'intet e som coronan i solig morgonstund¨


Översättning av en tanke

Det är någonting speciellt med att bli gammal, riktigt gammal, typ 80 -

I arla morgonstunden väntar man på dagens första tanke att förmedlas till poeter-kamrater - och se - här kommer den skakande i sina grundvalar -

o ja väntar

ja väntar

väntar

...

väntar

...

....

tills tomheten slår till

och nu väntar jag på en dikt

du skrivit ... min vän

 




Övriga genrer (Översättning) av Monika A Mirsch VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-08-22 09:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint förmedlat om orden som stundtals ligger till sig länge innan de vill komma ut.
2021-09-01

    Lena Staaf VIP
Livet går långsammare ju äldre vi blir men dikterna ligger där och väntar.
2021-08-23

  Maria Sundelin VIP
Bra förmedlat
Kramar
2021-08-23

  Eva Helene VIP
Vilken skön travestering här - du får mig att le. Tack!
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP