Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rain & Wor(l)ds


The words go on forever
in this rain;
emergent spherical infinities
rolling through the white noise shower;
circular statements, open-ended questions
in my mind of infinite geometries,
clean and open and breathless
as a deceased bodhisattva
drying up in no-purpose lightness
like yesteryear's leaves

We all gather in a cat's purring
to remember each other,
speechless,
full of wor(l)ds




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-08-22 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP