Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTSKÄMD

Jag ville skämmas bort
med långa varma kramar

Ville se ögon
som glittrade mot mej
och ett vackert leende

Allt detta gav du mej

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-22 12:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja kramar är bra det vill vi alla nu ha!
2021-10-15

  den nakna poeten
otroligt varm och vacker
2021-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om besvarad kärlek.
2021-08-23

  Eva Helene VIP
Så fint och ödmjukt skrivet.
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP