Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var förstås lockande att skriva titeln på engelska


Låt det vara

Lämna mänskorna ifred
respektera deras beslut
trots det tar sig ut
såsom dålig sed

De kan tänka med
och det är inget slut
de har nånting på lut
så var inte så led

Om jag bara såg
in uti din själ
och vad som där låg

Jag kände dig så väl
men jag har ingen våg
att väga dina skäl




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-22 13:44



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tycker om - insikten att man inte kan se in i någon annan själ existerar samtidigt med acceptans (snyggt med skäl/själ) - anar en tillit i botten, en visshet i ovissheten -att allt ska slå väl ut - även om det sker på ett annat sätt än det var tänkt
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP