Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redo att möta dig

 

Jag skruvar tiden på plats

längtar med darrande händer

sekunderna visar mig hem.

 

Jag faller på knä framför stunden

som bygger sina väggar för dem

som finner de rätta tonerna.

 

Där hör jag melodin ta form

från a till z finns allt som behövs

näring från utsträckta noter.

 

Nu har jag svaren på frågorna

jag aldrig kunde ställa

nu är jag redo att möta dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-08-22 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP