Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klädesdräkter

 

märkligt nog hade du ett tåg i pannan
jag hade en slummer under ögat, en önskan
du hade svanken fri, blottad brottare
en kind full av skäggstubb, penslad
och jag hade en kris bunden i ett rep under tungan

det märkligaste var att vi aldrig talade om detta.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-22 20:05



Bookmark and Share


  Nanna X
En fin karta över de märkliga tecken våra kroppar bär på.
2021-08-24

  Den filosofiske poeten VIP
Endast väggarna svarar
i köket

krackelerat kakel.
2021-08-23

  Gunnar Hilén VIP
Jag saknar dig så. Ingen har dina titlar och texter.

Tut-tuuut !
2021-08-23

  Peter Olausson VIP
Diktens du och jag hade säkert än mer intressanta ting att tala om - men man undrar ju om vad!
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP