Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon blev hundranio år, men aldrig lycklig


Om olycklig kärlek



fast livet gick inte vidare,
det bara fortsatte som inget
hänt, Och veckor blev till år


hon somnade, vaknade och
dog till sist likadant,
Ena dan på höger sida, nästa
på höger sida igen, varje dag







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-22 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP