Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna på natthimlen

mitt liv.
är bara en vindpust i stormen
en droppe vatten i ett oändligt hav.
ett sandkorn i öknen.
för ett ögonblick.
var det mitt allt.
Mina drömmar
allt jag gjorde
är nu smulor på marken.
som blåser bort.
För inget
varar för evigt.
Allt jag är
Är en stjärna på natthimlen.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-23 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover