Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motion



Långt borta i det förflutna
finns en förbindelse
vilken lever i dina tårar
Undrar om vi möts
i ett annat rum
där min gestalt
inte skapar mörker
Långt borta
finns ljuset
Organiska trådar
Lång ström känslor




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-08-23 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP