Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En välstädad innergård mitt i natta. Till skillnad mot de som har sitt sopnedkast rakt ut från balkongen.


Städa upp - Tanka

 

Än syns skötsel i

de flesta bostadskvarter

gamla som nya

dock i vissa förslumning

bekommer ej somliga




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-23 08:02



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Precis, skräpa ej ner!
2021-09-11

    Lena Staaf VIP
Skräp är trist!
2021-08-23

  Niliboy
Så synd! Sån synd!
2021-08-23

  Öknens Ros VIP
Många grönskande balkonger har
Dock vissa skräpet har kvar
Dumpar det på backen
Gör det sent på natten
Det vete katten
Om de är i hatten
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP