Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsen

bredvid den slitna står en oanvänd tandborste




Prosa (Kortnovell) av Peter Vahlersvik
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-23 09:02



Bookmark and Share


  Jessie Hallström
Så enkelt att kunna formlera en längtan som du gör. Mkt bra!
2021-09-03

  Catherine Brandt VIP
Känns verkligen att texten går ihop men varför sorgsen?
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik