Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars pojke från Eslöv

 

Pojken i Eslöv, bara 15 bast 

Drog fram kniven under skolrast

Läraren blev stucken som en gris

Pojken är psykotisk, säger expertis

 

Det är ju bara en förvirrad ung man 

Nu får man rädda det som räddas kan

Stackar lilla pojke behöver lite vård

Mot små nassar får man inte va' för hård

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-23 11:10



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Whitewashing!

2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP