Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att bli våldtagen går inte över

 

Våldtäkten!

 

Av ett barn

Av en kvinna

Av en man

 

Går aldrig över

Går aldrig att läka

Går aldrig att glömma

 

Tiden läker alla sår är en DUM TANKE!

Livet går vidare instämmer inte alls och är FEL!

DE våldtäcke offer DE är aldrig hel igen!

 

Rädslan att komma när en vuxen (ett barn)

Rädslan att komma nära en man (en kvinna)

Rädslan att komma när en kvinna (en man)

 

Rädslan att gå i trängsel öppet!

Rädslan att vara i allmänheten!

Rädslan att vara nära någon!

 

De som våldtar, barn, kvinna, man!

Våldtar INTE bara deras kroppar

UTAN DE EVIG VÅLDTAR DERAS SJÄLAR!!!!!!

 

Till döden!

Till efter döden!

Till domedagen!

 

Fråga mig!

Jag är ett offer och blivit våldtagen av min farbror

Kan inte säga mer!

 

De djävla advokaterna som befriar våldtäktsmännen!

Den djävla lagen som hånar våldtäktsoffer!

Den djävla demokratin som försvarar våldtäktsmännen!

 

Den eviga och enda offret livet ut

Är

De som blivit våldtagna

 

Och ingen annan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2021-08-23 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP