Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En slocknande eld

Vi följde tågspåret över bron
Du tog min hand
Och skojade om döden

Levde flugornas herre för en natt
Klättrade upp i tallen
Och lät rädslorna rinna iväg med forsen

Osäkerhet kan dofta som lavender
Såsom en glimt upp mot himlen
Kan dölja sorgen i mina ögon

Inte ett enda tåg passerade den kvällen
Ingen såg elden
Som vi tände för längesen




Fri vers av deathraay
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-23 14:19



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Wow!

Vilka stämningar du lyckas måla upp!

Den här texten bokmärker jag. :-)
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay