Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hitta rätt


Vilse

Spring inte omkring i cirklar
Finns det en riktning som känns rätt
Hur föll ljuset innan tvivlet kom
panik panik
det undermedvetna får en chans
om du sparar dina gamla versioner
av det du skriver











Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-23 17:21



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Det var ett bra råd! När man skriver på datorn är det så lätt att radera gamla versioner, utkast
2021-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP