Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikeas pepparkaksformar.

Det känns fel att delta i denna process.
Även om det för mig generar pengar.
Men jag skäms över att
behöva dela ut Ikeas pepparkaksformar
till alla barn varje dag.
Sedan intala mig själv att fyra olika
motiv på formarna bör räcka som alternativ,
för att sedan pressa in ungarna igenom formarna.
Lite som när man tittar ned i en
legolåda som bara har fyra olika färger
på sina bitar.
Alla vackra nyanser och färgspektrum
finns inte.
Själlös massproduktion.
Känner fysiskt äckel över att
behöva vara en del av processen.
Allt i en inrutad värld.
Onyanserat.
Detta är svårt att glädjas åt.
Ännu svårare att försvara.





Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-08-23 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP