Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bikt i sömnlös natt.

Det finns stunder
Små, små ögonblick
Korta sekunder
Där jag minns.
Dina ögon
Ditt leende och skratt
Ditt mörka hår
Din mjuka, varma hud.
I morgonljuset
Likt en ängels siluett
Hur din doft lugnade
Gav trygghet i en luffare.
Mitt rastlösa jag
Som alltid var på flykt
Ville aldrig gå
Men din kärlek tog slut...

I mitt minne
Lever du för alltid kvar
Du tog mitt hjärta
Jag fick det aldrig tillbaks.

I sanning kan jag berätta
Jag har aldrig älskat igen
Jag gav dig min kärlek
Kommer aldrig kräva den åter.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-24 01:41



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Wow
2021-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP