Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zen ankomst

Meditationslägret,
jag minns
de långa dagarna
på kudden
men mest av allt
fikarasten,
när alla hade gått
och jag satt kvar
i tio sekunder
stannade klockan
och rummet andades
ut
precis när alla
slutat försöka
slutat att söka
för tystnad är
en fågel
och nuet
kan inte upplevas
redan när du
tänkt tanken
är det försent
så glöm nuet
glöm att det ens
existerat
så börjar det minnas
så börjar du finnas




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-24 10:45



Bookmark and Share


  Essisen
Riktigt snyggt!
2021-08-25

  smultronbergen VIP
Fint hur du exemplifierade med
stunden då alla lämnat rummet.
Du får med mig och är övertygad
om den allmänna igenkänningen

Får mig dock att tänka på att det
sökta efterlängtade ibland föregås
av viss kamp beslutsamhet och att
lugnet kan hittas även mitt i

diktjaget är för mkt i bilden av en
meditatör- det är precis så jag tänker

skit i gruppen - ta resan själv!
2021-08-25

    Sefarge VIP
Godan råd
I Dyran tid?
;)
2021-08-24

  AiA Maria den fria


Puh!

*ler*

Andas ut...


Igenkänning på denna:)




Tack!


2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP