Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Halv nykter

 

Nykter!

Är

Jag inte

 

Full!

Är

Jag inte

 

Halv nykter!

Halv ful!

Är jag

 

Skönt att släppa dagens sus

Skönt att inte känna ensamhetens sus

Skönt att inte tänka på all skit i livet

 

Och,

Vara bara full

Vara halv full

 

Rollas,

Fram och tillbaka mellan halv nykter och halv full

Tills jag blir helt full




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2021-08-24 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP