Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik och kaffe

Jag trivs i ditt sällskap
En kopp kaffe till
Och Volo Magico n.1 på skivspelaren
Jag tror jag är med dig men egentligen är jag ensam
Försöker ta en kort promenad men det blir misslyckat
Jag vänder vid soptunnorna och går in och tar en till kopp kaffe
Jag tittar mig runtomkring
Tänker på någonting och något mer
Sen springer jag iväg från mig själv för att gå in igen i musiken




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-24 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP