Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grupp(en)trycket

 

Styrelsemöte i nystartat städbbolag  

 

Per: Vi ska nu bestämma vad bolaget ska heta. Jag föreslår att det blir nåt som slutar med "gruppen" eller "group" 

Jens:  Jaha, varför det?

Per:  För att det låter snyggt, proffsigt och fötroendeingivande. Dessutom är det trendigt. Tex Apoteksgruppen, Fasadgruppen, ICA gruppen, MTG group, Novus group, Hifab group för att nämna några...

Jens: Det må vara trendigt men jag gillar det inte.

Simon:  Kom igen, Jens, alla seriösa företag har gruppen på slutet nuförtiden. 

Jens: Nej, det stämmer inte, det finns många seriösa företag som inte har gruppen på slutet nuförtiden.

Lennart: Jamen Jens, kom igen, det låter fint med gruppen på slutet. Vad har vi för förslag?

Angelica: Jag föreslår Städgruppen Solna AB

Jens: Tomas, säg det till de andra nu, du sa till mig nyss att du inte gillar gruppen på slutet heller.

Tomas: Nja, jag vet inte...

Per: Jag tycker att Städgruppen Solna låter bra. Några fler förslag?

Jens: Jag föreslår Städbolaget Solna AB.

Per: Några fler? Nej, då röstar vi. Vilka röstar för Städgruppen Solna AB? En, två, tre, fyra, fem. Fem mot en. Då är det avgjort, det blir Städgruppen Solna AB.

Jens: Tomas, din jävla fegis!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-24 12:46



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kul titel!
En gång jobbade jag lite hos ett städbolag som hette (heter?) Golvmopps, det tycker jag är ett fint namn! Mops ...
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP