Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns som när...

Känns ibland som en ska falla
Baklänges framlänges
Här och därom

kranium krossat
brutet revben
och sprucken lunga

Känns som när
handen är likblek och kall
som när laviner dånar
och kroppen rasar

Där blod och lava forsar
känns ibland som jag ska falla
framlänges baklänges
här och där




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-24 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP