Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens sista strålar

 

Du fann mig i din blick

sommaren narrade oss

sina sista strålar

reste sig torkade sina tårar

ursäktade sig och gick.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-08-24 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP