Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dussinet fullt

 

Vissa människor 

lär mig 

att räkna 

till tio

-

Hämtar andan 

och ser

två mer

 




Fri vers av Litchi VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-24 19:53



Bookmark and Share


  Jeanette Sandelin
Fantastik!
2021-08-29

  Larz Gustafsson VIP
En samling skriftställningar av Jan Myrdal heter just "Dussinet fullt". Jag är lycklig ägare.
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP