Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


käraste du


Stråk


Så var vi där igen

så snart jag skulle plocka lite
bland dina grejer i köksskåpet

Dina gamla mobiler
glasögon
kvitton
anteckningsböcker
visitkort

Passet

Det gick ett stråk
av vemod rakt in i själen
jag var inte förberedd på det

Inte idag

Ur mitt sorgsna hjärta
så cementerat
och väl förseglat

frigjordes en tårfylld droppe

som frenetiskt färdades
genom tårkanalen rakt upp i ögonvrån
där den brände till

så jag drog efter andan

________

Käraste du









Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-24 21:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
en död anhörig?
2021-08-27

  Ezmeralda VIP
Vackert om sår som rivs upp.
Om att vi försöker vara starka,
kan var bara något litet som får det att brista.
2021-08-25
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP