Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömsömn

På distans sjunger världen
unisont och trestämmigt
sånger om en morgondag
och we shall overcome

Nära oss sjunger oron
barnen drömsover intill
din hand på min hand på min höft
smärtstillande




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-24 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP