Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar

Jag älskar ganska mycket,
jag älskar friheten

Friheten att kunna koka kaffe,
friheten att låsa dörren åt dig

Jag älskar att dricka kaffet,
ensam och med dig

Jag älskar att jag med varje andetag
lyckas hålla mig själv vid liv

Jag älskar att varken
kaffet eller syret går ur tiden

Och framför allt detta
älskar jag att det har ett slut.




Fri vers av Neaskriver
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-25 09:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
och jag älskar denna dikt
2021-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver