Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsvedda porer.

Tyst, så tyst
Som om livet står på paus
Håller andan
Står still i stormens öga

I mörker
Svarta rummets dunkelhet
Tankar som gnager
Minnen som svider

Inpå brinnande hud
Svartsvedda porer
Där blodet kokar
I ett övergivet hjärta

Ingen är perfekt
Inte heller du
Livsval tagna
I helt fel sekunder

Utanför fönster i husen
Fortgår det vanliga liven
Invanda beteenden
Som om ingenting hänt

Klockan har sedan länge tystnat
Tapeter som gulnat
Skör av uppslitande diskussioner
Ingenting är sig likt

..ingenstans är den nya livsstilen




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-25 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP