Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfulla ambitioner

Mellan oss fanns allt som aska
Som sår i det grå.

Där kommer du med tand som brann
I ett bett likt det hugget som vann

Mellan oss fanns inget
Ing

Mellan oss fanns det
som växte sig större

Det som formade våra generationer
Våra naiva och lekfulla ambitioner

Högt upp i det blå
Där våra vilsna grå 

Försvann i de drömmar små
Som rör den brända aska




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 1208 gånger
Publicerad 2006-07-27 00:51



Bookmark and Share


    Armin
Fenomenal! Mycket bra skriven och formen är genial.
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön