Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så inte repet brister

Man säger att det är ett impulsbeslut.
Det stämmer inte.
Det tar tid att få knopen perfekt
Så inte repet brister.
Det hade gjort en förlägen.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-25 19:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En text som passar bra i många olika sammanhang.
2021-08-25

  Monica Lindgren
Bra, och lite roligt. Det låter som om diktjaget tränat, men det är förstås meningen. Diktjaget kom av sig, och det var skönt.
2021-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover