Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min barndom

I min barndom fanns inte tiden. Varje sommarlov var en outforskad kontinent.
Min mamma och pappa och mina syskon var oföränderliga, oskapade, eviga. 

Sedan satte sig tiden i rörelse som ett ånglokomotiv. Tungt och nästan omärkligt först. Sedan allt snabbare.

Nu har jag egna barn som har egna outforskade kontinenter.




Fri vers (Prosapoesi) av Herakleit0s
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-25 19:42



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Det stämmer så bra det du skriver - att tiden var evig på något sätt som barn. Vi använde inga almanackor:-)
2021-09-16

  Monica Lindgren
Detta är bra! Ju äldre man blir, desto fortare går åren! Även om minuter, timmar, veckor kan verka långa. Ser man i backspegeln är åren korta!
2021-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Herakleit0s