Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
em min obetydlighet i evigheten


Min lilla stund på jorden


Min lilla stund på jorden
en suck i tidens rymd
när faller jag i glömskan ner?
Mitt ögonblick i världen
i evighetens tid
hur länge finns allt det som sker?

Så länge någon minns mitt namn
och minns min röst, mitt ord
Så länge tanken går till mig
hos någon på vår jord

Min lilla stund i världen,
i evigt tidevarv
hur länge syns väl mina spår?
Min korta tid på jorden
i evighetens rymd
vem minns väl mig om tusen år?

©JessicaMarieOlsson2021

 bild från pixaabay.com

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-25 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP