Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torsdag 26e augusti, 2021.

I kärlek
I hat
Starka känslor
Svaga val.
Tiden
Väntar inte på någon
Dagen
Är snart över.
I botten av dig själv
Finns alla svaren
Om du vågar
Om du vill.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-08-26 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP