Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara sov.


Kanske jag inte förstår
kanske du inte kan förklara
men här finns jag alltid
för evigt och nära

ibland har du glömt mig
ibland
är inte jag, den första
men alltid redo
aldrig på semester, fast jag är ledig
kommer du alltid före

när du behöver mig
när ingen har tid
när ingen annan finns
mitt hjärta vill läka
min kärlek vill bära
kanske jag inte förstår
kanske du inte kan förklara

ibland har du glömt mig
fast du vet
här finns platsen för näring
här finns inget som
gör ont
och inte behöver du tala
bara sov, om du vill

bara sov

för här är det alltid skapat
en oas av kärlek
mitt hjärta har stora och
varma tysta rum

för jag är färdig och har städat
det har du aldrig märkt
men så är livets föränderliga sång
man spelar en melodi
och det har lärt mig
att varje ton
varje endaste liten
måste vara ren och kännas lugn

så här finns jag
och medans du letar
ibland för att passa in
eller bara för att vinna någons gunst
ibland kanske någon retas
och gör något dumt

så här finns jag
en oas av kärlek och du behöver
inget mer
jag är din källa, din brunn
och bara sov

bara sov , om det bara är det
du vill

bara sov

så finns jag här
så finns jag kvar

så låter min bön
att du känner dig klar
och alltid älskad
att du känner dig väntad
uppskattad
och aldrig ensam.








Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-26 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP