Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur Blandaren 5

Att man kan göra lim av gamla hästar
det förstår ju var och en som har sett
en häst hålla ihop




Övriga genrer av stenhur VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-08-26 13:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag köpt hästkött i dag.
Gott på smörgåsen.
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP