Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vitt tak som saknar självlysande stjärnor

Vaknade ur ett limbo av mystiska drömmar
kan ej förklaras för realistens små öron
I morgonens stund fann jag
en stjärna i mitt hår
En stjärna
ej längre helt saknad

Denna lilla själ
lyser ej längre med månlampans ljus
Ett vitt tak
återigen mörkare
under kommande nätters tomhet




Prosa (Kortnovell) av Glädjekällan Design
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-26 14:10



Bookmark and Share


    Linda Ulvan
Wow, vilken fin bild du målar upp med några få, kraftfulla rader. Hur ensamheten blir mindre, av att hitta en nerfallen stjärna i sitt hår. Love it!
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Glädjekällan Design