Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om att hantera smärta.

trött på att ha ont
men tackar katten för det
och lever än mer




Bunden vers (Haiku) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-26 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad