Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyssnande är givande


Musiklyssning

Acker Bilcks klarinett ljuder genom rummet
tonerna utstrålar värme
hur han glider på tonerna
vilken teknik
klart humörhöjande




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-26 15:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, att musiken... (Gunnar Sonnevi)
2021-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP