Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vid din beröring




jag är ett spelande
norrsken
det har jag
aldrig


varit


inte



förut


du spelar mig


det är elektromagnetiska
krafter


strömmen genomforsar


mitt liv
mitt hjärta


högspänningsledningens allt


alla reglage
är på


start


igångsättning


jag måste vara totalt
blixtens stilla


stormens öga


för att inte utlösa
livets gnista


jag vågar inte
jag är så


innerligen


så..
..så rädd


utlösa
min lyckliga stjärna
min egentliga hemvist


mitt handlösa fall
vid din beröring


ååååååååååååh
jag vågar inte dö
in i livet


in i dig





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-26 17:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sån känsla och ton mycket fint beskrivet!
2021-09-02

  Monica Lindgren
Modernistisk, sensuell kärlekspoesi. Fint och väldigt laddat!
2021-08-27

  Kajan VIP
Skön, intressant och annorlunda poesi, fin läsning !
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP