Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blir hel.

Du kan tänka på mig
så blir det bra
för jag sänder dig
som en ängel
mitt ljus
du kommer att klara dig
och du ger dig av
över land
över hav
du kan minnas mig
så blir det bra
för jag sänder dig lugn
som en moder
sin jord
du kommer att klara dig
och du väljer själv
dina val
dina ord
du kan skriva mig
så blir det bra
för jag sänder dig lycka
som en amulett
sin tur
vi ska ordna detta
vi ska hålla ut
du kommer att segra
och du är stor
dina drömmar
dina steg
tar dig dit du vill
du kan öppna mig som
en bok
så blir det bra
för jag sänder dig
som en nyckel
din egen dörr
och allt kommer att bli bra
det ordnar sig
du kan öppna ditt fönster
plocka en sten
känna doften av syren
du kan gå in i känslan
när någon ler
du kan vila på ett moln
och känna himlen
mot din rygg
jag är överallt, du blir hel
du kan tänka på mig
jag älskar dig

och du blir trygg.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-26 17:21



Bookmark and Share


  Koloristen
Soli Deo gloria.
2021-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Så du tillskriver dig själv mirakulösa egenskaper?
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP