Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen idag

Tunga grå moln avlämnade sitt regn
och hela jorden drack

äppleträd
vinbärsbuskar
park
parkeringsplats

regnet faller
dagen lång

men till kvällen tittar solen fram
jag ser den glimma i tomater och i dahlior
jag ser den skimra över husvägg, gräs och mynta






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-08-26 20:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ bra skrivit!
2021-09-02

  Bengt H VIP
Som vanligt så klartänkt och träffande
2021-08-27

  Anya VIP
Som så ofta fångar du ljuset i det mörka. Så vackert skrivet. Bildrikt.
2021-08-27

  AiA Maria den fria

Berörande
Livgivande
i NATURligt flöde

Tack!
2021-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om regnets betydelse, så även om solens.
2021-08-27

    Lena Staaf VIP
Det livgivande regnet och sedan solen. Inspirerande!
2021-08-27

  Kungskobran VIP
Fint, jag känner lukten
2021-08-27

  Rise Little One
Det doftar alltid liv i alla dina ljuva texter!
2021-08-26

  lila fjäderblomman VIP
En perfekt dag för växlighet och kreativitet! :)
2021-08-26

    Lena Söderkvist VIP
Håller med föregående talare. Dikten är sann - utan sol finns varken det ena eller det andra i den underbara växtvärlden.
2021-08-26

  Monica Lindgren
Regn och sol. Båda behövs!
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP