Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


When rain



even when rain

my little pink corner

of sunshine




Bunden vers (Annat versmått) av lila fjäderblomman VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-26 21:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert!
2021-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Det färggranna fotot förstärker textens innehåll.
2021-08-27

  Blomma-Stjärna VIP
I love your little pink corner ;-) !
2021-08-26
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP