Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På riktigt på låtsas

 

Utanpåets breda tandrader och

falska tonartshöjningar 

bredspacklad ytfinish

men där skarvarna lyser igenom

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av prima donna
Läst 99 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-01 23:20



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Kul uppfinning detta "utanpået", hur preposition blivit substantiv!!

och skarvar är ett spännande fenomen, som tydligen dyker upp i inredning såväl som i mer levande material?!

De falska höjningarna röner sant intresse... undrar om de bara låter falskt eller dessutom aldrig steg upp alls??
2023-02-03

    Lena Söderkvist VIP
Någonstans avslöjar man sig. Smarta metaforer du kommer med.
2023-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Precis som på de nyandliga.
Bluffen exponeras.
2023-02-02
  > Nästa text
< Föregående

prima donna