Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om döden valde

Tänk om döden valde
att inte möta mig en dag.
Att låta mig stanna i livet
har funderat på det ett tag.
Tänk vad trist det skulle vara.
Att inte frukta, känna rädsla
utan helt enkelt bara vara
En solskenshistoria
Utan insats.
Vore det egentligen en gloria?




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-27 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover