Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivning med ett gäng här inne. Jag fick orden tanter, trotsar och tassar av Nanna X och för dem vidare här.


Göteborg (stafett)

Tanter och tragik,
stan är sig inte lik!
Förtätning försämrar för oss!
Tanternas katter trotsar förstås:
tassar utan sorg i Göteborg.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-08-27 09:59



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Alfhild & Ortrud ger i bästa fall en extra applåd.. De lär ha ovanligt lite att anmärka på i denna vers, inte alls så tetig ;-)
2021-08-28

  TrollTörnTrappan VIP
Trenne trevliga ord, som kan tvinnas till något tragikomiskt...

Och det gör du bra! Nästan som en sorts spegelvänd limerick?

2021-08-28

    Lena Söderkvist VIP
Stort hjärta i orden, effektiva rim. Den här dikten är lätt att ta till sig.
2021-08-27

  Nanna X
Fint tassat, säger den trotsiga tanten i Malmö.
2021-08-27

  Gunnel Eriksson VIP
Du löste uppgiften med bravur!
2021-08-27

  KYREUS of Sweden
...som Kålle å ADA
2021-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP