Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://www.youtube.com/watch?v=mX2xIW7Oa9c


Pessimisten & Optimisten

 

Pessimisten:
"Nu är jag på botten. Nu kan det i alla fall inte bli värre!"

Optimsten (sjunger):
"There is a crack in the rock bottom,
that's where the downhills blossom."

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Almagrundet
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-27 12:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"There's a crack, a crack in everything
That's where the light gets in."

Pessimister blir dock aldrig besvikna.
2021-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet