Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ET CETERA

När man tvingas renovera
vad man skrivit förr m.m.,
har man börjat gammal bli
liksom torr ens poesi.

När man inte skriver mera
schyssta kväden, vers m.fl.
texter med en viss espri,
är det bäst att låta bli.

När man sist kan konstatera,
att det ekar etc.
tomt av utnött poesi,
är ens diktartid förbi.







Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-29 15:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en petitessig fundering för att jag gillar de rimliga förkortningarna - varför inte esprit när t:et ändå förstummas? Svaret är väl helt enkelt att det är en smaksak och poeten väljer själv ;)
2021-08-29

    ej medlem längre
Slutar havet vara hav
när det slutat våga
Ingen kommentar
bara en fråga :)

2021-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP